Rob en Meriam de Klark

Durf te dromen 

Met passie je creatieve beroep uitoefenen… Wie wil dat niet? Rob en Meriam de Klark staan voor modern vakmanschap. Met glas en kwast maken ze met u de mooiste kunstwerken. 

Dream’s bestaat sinds februari 2011 en is gevestigd in Hardenberg (Overijssel)
Glas in lood, mozaïeken, tiffany en decoratieschilderwerk zijn de meest voorkomende werkzaamheden waar wij ons mee bezig houden. De foto’s op deze site geven een indruk van de veelzijdigheid van de verschillende technieken.
Toen we begonnen in 2011 werkten we vanuit een onverwarmde, donkere, veel te kleine schuur bij een vriend op een boerderij ( we zijn hem dankbaar dat we daar konden starten). Inmiddels hebben we een eigen werkplaats, verwarmd, licht en groot genoeg om ons werk onder ideale omstandigheden uit te kunnen voeren.

Onze opdrachten komen zowel van bedrijven als particulieren. Daarnaast maken we vrije werkstukken die we te koop aanbieden.

De vrije werkstukken die we maken kunnen een religieus karakter hebben. Wij geloven dat God ons gaven en talenten heeft gegeven om die te ontwikkelen en te gebruiken om Zijn doel en Zijn doel met ons, te voltooien.